Searching...
Monday, August 24, 2015

Care este cea mai rea puscarie din Romania


Care este cea mai rea puscarie din tara romania

Conform unora cea mai rea puscarie din Romania este Jilava, din Bucuresti fiindca acolo intalnesti tot felul de oameni periculosi, de la criminali si violatori pana la sefi de clanuri interlope care fac legea pe strazile din Capitala. Insa mai sunt si alte penitenciare de renume in tara noatra si unul din ele este Targu Ocna unde viata este grea nu datorita detinutilor ci mai degraba a gardienilor care trag la maxim de regulament ca sa reeduce populatia inchisa acolo. De exemplu te trezesc la 5 dimineata si iti dau voie sa te bagi in pat la 10 seara, nu te lasa sa te uiti la tv mai mult de 2 ore pe zi sau nu iti permit sa iesi afara din camera mai mult timp decat o permite regulamentul.


O alta puscarie de renume este Popa Sapca din Timisoara, si acolo intalnesti tot felul de "gangsteri" de Romania care fac legea asa cum vor ei, se unesc in grupuri si controleaza celulele in care sunt inchisi terorizand pe cei mai slabi si mai cuminti. Iar toate astea se intampla deseori sub ochii gardienilor care se prefac ca nu vad sau nu aud si nu intervin decat atunci cand situatia scapa rau de sub control, cand se lasa cu victime.
Insa in orice inchisoare te-ai afla trebuie sa stii un lucru, ca cei mai periculosi sunt tiganii, in primul rand nu ezita sa foloseasca o lama sau un cutit atunci cand se vad incoltiti insa in cele mai multe cazuri sunt uniti, stau alaturi unul de altul si ataca impreuna pe alti detinuti atunci cand situatia este exploziva.
Asa ca cel mai bine e sa nu intrati la puscarie, mai ales daca nu sunteti sportivi de performanta, boxeori sau karatisti ceva de genul fiindca o sa va fie greu la inceput si in cele din urma, oricat de bun luptator ai fi intalnesti un tigan de 1.50m cu o lama ascunsa care te va pune la punct.

1 comments:

 
Back to top!